Om Mikael

Mikael har sedan barnsben haft hästar omkring sig. Hans föräldrar startade på 70-talet Åby ridskola utanför Norrköping. Mikaels egen förmåga att rida hästar har han bl a grundlagt genom att aktivt delta i elitgymnastik. Den balans han då tränade upp har han haft stor nytta av i sitt arbete med att rida in unghästar.

Mikaels handlag med inridning av unghästar i kombination med Carolines kontrollerande öga från marken har gjort att DressyrHoppet är ett mycket anlitat företag inom unghästutbildning.

Dipl Ridinstruktör, banbyggare och utbildare av unghästar

Mikaels utbildning till Diplomerad Ridinstruktör har gett en teoretisk plattform till sådant som är av betydelse för att kunna erbjuda professionella tjänster inom ridsport. I Ridsportförbundets utbildningsbeskrivning anges bl a följande;

-Det övergripande målet är att ridinstruktören skall ha kompetens att med iakttagande av ett gott horsemanship, sköta ridskolehästar, anläggning och utrustning, utbilda ridskolehästarna samt utbilda ridskolans elever i hästkunskap och ridning.

Diplom utfärdas av Svenska Ridsportförbundet. Mikael är även godkänd C-banbyggare.

Omfattande tävlingsmeriter

Förutom sin dokumenterade utbildning har Mikael tävlingserfarenhet upp till Svår klass i hoppning. Han har bl a placeringar i SM för seniorer. Förutom sina egna goda tävlingsresultat så levererar Mikael alltid goda resultat med de unghästar han kvalificerar till unghästchampionaten. Det har gett Mikael goda kontakter och relationer med uppfödare i Sverige.

Kontakt med Mikael

Eftersom Mikael bedriver utbildningsverksamhet även utanför den egna anläggningen på Ullevi så finns det även möjlighet att anlita honom på andra anläggningar i Sverige.
Vid intresse ta kontakt med DressyrHoppet för mer information om möjligheter att anlita Mikael, se sidan Kontakt.

Senaste nytt

Nyhetsarkiv

© 2017 Dressyrhoppet AB. All rights reserved. Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram